úterý 4. září 2007

Speciální asistenční telefonní linky pro Domažlice do konce týdne, dále v provozu linky Radiokomunikací a ČT

Od páteční půlnoci, kdy bylo ukončeno analogové vysílání, je Domažlicko první oblastí, kde se plně přešlo na digitální televizní vysílání. S ukončením analogového vysílání byla také ukončena podrobná komunikační a informační kampaň k přechodu na digitální televizní vysílání v regionu Domažlicka, která byla spuštěna od 8.března v různých formách. Kampaň navazovala na projekty České televize, která zahájila digitální vysílání i informační kampaň již v listopadu loňského roku. Již v průběhu léta spustila informační kampaň i televize NOVA , včetně informačních spotů , vysílaných v rámci vysílání TV NOVA pro dotčený region.

Webové stránky www.digitalne.tv společnosti Liebral Consulting, kterou Min.informatiky vybralo pro realizaci kampaně, jsou v provozu i nadále. Telefonní informační linka projektu bude fungovat do 7. září 2007. I nadále budou k dispozici telefonní asistenční linky operátora Radiokomunikace a.s. nebo nově Diváckém centrum České televize, které vyřizuje jakékoliv divácké podněty a dotazy na telefonním čísle 261 136 113 nebo mailové adrese info@ceskatelevize.cz.

Stále je k dispozici řada kvalitních webových stránek specializovaných serverů nebo weby jednotlivých médií (ČT,ČRo, TV NOVA,ad. kromě TV Prima ad.)

Žádné komentáře: