pondělí 10. září 2007

Žena a život : www.co je digitální televize.cz?

http://www.cojedigitalnitelevize.cz je zřejmě projekt podpory O2 IPTV (na webu není uveden žádný provozovatel, ale všechny odkazy jsou na O2TV), jen nevím proč je na webu anketa k DVB-T? A proč není srovnání třeba s DVB-C či S? Jeden ze spíše reklamních článků o digitalizaci aneb "vzít věci do svých rukou" vyšel v časopise pro ženy:

" ....Co je digitální televize?


| 24.8.2007 | O čem se mluví , strana: 14

3 témata a události na příštích 14 dní/nocí

Do 10. 10. 2010 ji máme mít všichni, ale zatím jen mizivé procento z nás tuší, co digitální vysílání znamená, co přinese za výhody nebo jaké náklady budou jeho zavedení provázet.
Jak už u nás bývá u velkých projektů „dobrým“ zvykem, informovanost těch, kterých se týkají, je téměř nulová. Pár článků v novinách, jedna dvě televizní debaty ředitelů domácích TV stanic, a to je všechno. Přesto existují místa, kde se o zmiňované digitální televizi dozvíte vše, například stránky www.cojedigitalnitelevize. cz. Tam zjistíte, že digitální vysílání vám na rozdíl od analogového přinese lepší obraz i zvuk, že ve všech pádech skloňované tajemné zařízení set-top box (které jediné budete potřebovat) pořídíte na dobré úrovni už od dvou tisíc a že jestli nechcete čekat, až se dohodnou vedení našich celoplošných stanic, můžete si užívat digitální vysílání už teď - přes telefon! Jako „nedočkavec“ navíc budete moct využívat digitální videotéku, vybírat si z televizních archivů a konečně poznáte víc než pár základních kanálů...Foto popis| Možná nemusíte pokoušet svou trpělivost a čekat, až na vás v rámci celoplošné digitalizace přijde řada. Někdy je totiž lepší vzít věci do svých rukou...."

1 komentář:

suchosch řekl(a)...

kampaň tvářící se jako informační stránky mi nepřijde moc čistá...
(podle hlavičky dokumentu je autorem stránek "Euro RSCG 4D, www.eurorscg4d.cz, direct and digital marketing")