pátek 4. ledna 2008

Akce v lednu: Milníky digitální televize

Milníky digitální televize ( i za účasti NKS...)

Konference se koná 22. ledna 2008 od 9:30 v Kongresovém centru Praha (stanice metra Vyšehrad).
Na nejčastěji kladené otázky digitalizace televizního vysílání budou odpovídat přední odborníci z televizních společností, výrobci koncových zařízení, poskytovatelé služeb v oblasti DVB-T, IPTV, DVB-H, DVB-S a C a zástupci státní správy a regulátorů.
Přednášky a panelová diskuse, zabývající se technickými úskalími přechodu na digitální TV vysílání, politickými, společenskými a ekonomickými aspekty tohoto přechodu, novelami souvisejících zákonů, koordinací národních aktivit, současnou i perspektivní programovou nabídkou českých digitálních kanálů a v neposlední řadě požadavky na technické vybavení umožňující úspěšné využití této nabídky.
Pro koho je konference určena?
Konference Milníky digitální televize v České republice navazuje na úspěšné předcházející ročníky a panelové diskuse na konferencích eTime. Cílem konference je rekapitulovat současný stav v oblasti zavádění digitální televize a ukázat na její další vývoj. Zavádění digitální televize u nás není bez střetů, tříbení názorů a protichůdných požadavků. Konference je platformou, kde se lidé setkávají a diskutují.
Pro společnosti, které jsou obchodně do zavádění digitální televize u nás zainteresovány, je to příležitost prezentovat své záměry.

Žádné komentáře: