pátek 23. listopadu 2007

z webů o DIGI...

Dočasně přerušený původně studentský server http://www.digitalizace.unas.cz/ by měl od 1.prosince obnovit svoji činnost. ("Náš web digitalizace.unas.cz ,je web studentů střední školy.Chceme ukázat že i malý a obyčejný web,do kterého nebyla investována ani koruna může proniknout mezi ty větší. Samozřejmě že nemůžeme konkurovat tak velkým webům jako je digizone.cz a parabola. Tyto weby byly pro nás inspirací. My budeme pracovat na tom aby náš web byl trochu profesionálnější a né zatím jak je , a to na amatérské úrovni.Doufáme že nás v tom podpoříte. Děkujeme (d.u.cz)")

Některé weby, které sehrály významnou historickou a průkopnickou roli ( a ještě více jejich provozovatel pan D.Racz, zejména ve složité roli v médiích a v propagaci digitalizace..:-) v případě prvního switch off regionu (Domažlice) pokračují i nadále http://www.digitalnichodsko.cz/stranka/aktuality-nejen-v-chodske-digitalizaci-iv_cast

Pokračuje, i když již méně aktualizovaný, i web k oficiální informační kampani http://www.digitalne.tv/. Mimochodem, možná ušlo pozornosti, že inforamční linka k domažlické kampani běžela v provozu ještě mnoho dní i po ukončení analogového vysílání i po skončení kampaně.

Pro téma správy kmitočtového spektra doporučuji odborníkům a zájemcům privátní web http://www.soukenka.cz/cze/svizc.html. Opravdu zajímavé.

Žádné komentáře: