neděle 12. srpna 2007

Aktuality

Jana Machalická z Lidových novin přidala ve víkendovém "propadlišti" další texty do vydatné série kritiky Ministerstva kultury kvůli úvahám o případných změnách v návaznosti na rozpočtové škrty například i v Divadelního ústavu...
..................
Již i na Západočeském Rádiu Šumava jede stejný hudební "play list" jako na jihočeském Rádiu Gold (nebo obráceně), jen o několik sekund zpožděný...Podobný zážitek stihnete dnes nejen při přejezdu v autě mezi některými regiony a na jejich hranicáích na stanicích v síti tzv. HIT RÁDIÍ, ale dokonale také na internetu. Nedávné občanské protesty a petice proti přeformátování oblíbených a někde i značně poslouchaných country stanic nepomohly (Rádio Karolína (Plzeň), Radio Eldorádio (Č.Budějovice) ze známé mediální skupiny ...). Už aby na jihu začal hrát nový projekt Rádia Beat...ale i zde bude asi nutné vyčkat několim let na soudní přezkum rozhodnutí RRTV atd.
Více třeba zde:http://www.radiotv.cz/radio/
.......................
DIGI Novela jde na program jednání nadcházející mimořádné schůze PSP a mezi politické kluby..... Uvidíme, jak a zda vůbec se podaří alespoň zkrátit projednávání a příp. úpravy mediálního zákona. V minulosti to občas trvalo prakticky 2 roky.

Žádné komentáře: