sobota 6. února 2010

Zákon o "audiovizi" jde do Senátu

Vládní návrh zákona o audiovizuálních mediálních službách na vyžádání a o změně některých zákonů (zákon o audiovizuálních mediálních službách na vyžádání) (tisk 894) odsouhlasila a některýmni dílčími poslaneckými úpravami Poslanecká sněmovna v rámci III. čtení. Návrhem by se měl zanedlouho (asi v březnu ) zabývat Senát.

" Poslanecká sněmovna vyslovuje souhlas s vládním návrhem zákona o audiovizuálních mediálních službách na vyžádání a o změně některých zákonů (zákon o audiovizuálních mediálních službách na vyžádání) /sněmovní tisk 894/ - třetí čtení, ve znění schválených pozměňovacích návrhů. Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 432 a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 432 z přítomných 145 pro 85, proti 39. Návrh byl přijat.
Konstatuji, že s návrhem zákona byl vysloven souhlas. Končím bod číslo 97, děkuji panu ministru dopravy Gustávu Slamečkovi (pozn. ZD - nahradil nepřítomného ministra kultury coby předkladatele), děkuji zpravodaji a končím tento bod. ..."


http://www.psp.cz/sqw/historie.sqw?o=5&t=894

P.S. První referáty médií po souhlasu PSP už konečně psaly především o "nových možnostech reklamy a product placementu...", než se znovu ozvou lobbisti, zainteresované firmy a jejich novináři "s "regulací internetu":-))

Žádné komentáře: