pátek 5. února 2010

„Digitální televize přichází na Pardubicko“ - konference

Digitalizace a s ní spojená odborná veřejná setkání "dobývá" i další oblasti, dosud digitalizací "nenavštíveny". Postupně se aktivity i pozornost přesouvají směrem na východ a na Moravu, kde televizní digitalizace dokončí přechod od analogu v roce 2012.

26. března 2010 se tak v souvislosti s postupem digitalizace televizního vysílání uskuteční například konference v Pardubicích

"... Poslední březnový den se televizní diváci na Pardubicku, kteří přijímají televizní signál z vysílače Krásné, dočkají digitálního vysílání komerčních televizí Nova, Nova Cinema, Prima, Prima Cool a TV Barrandov. Kdy se k nim přidají programy České televize? A kdy se bude na Pardubicku vypínat analogové vysílání Novy, Primy a České televize?...Vyplatí se čekat na digitální signál všech programů z pozemních vysílačů, nebo je lepší pořídit si satelit či kabelovou televizi? V čem se jednotlivé druhy digitálního vysílání liší a co potřebujete k jejich příjmu? A s kolika televizními programy můžeme na Pardubicku počítat, až se dokončí digitalizace?...""

Připravovaná konference se koná v pátek 26. března 2010 od 9 hodin v Rytířském sále zámku Pardubice

Žádné komentáře: