pátek 13. března 2009

ČT k digitalizaci

Česká televize, která aktivně spolupracuje na digitalizaci i na informační kampani, připravila kromě aktuálního vysílání již známých info klipů i další z celé série, aktuálně více zaměřené na technická řešení i na antény ad. Je připravena celá řada dalších akcí ve spolupráci s NKS, například i speciální pořady k digitalizaci. Jedním z nich, ale v jiném formátu než doposud , bude ke shlédnutí zanedlouho - živě s Michaelou Jílkovou. 26.března ve 21,50 na ČT1 . "Občané mají slovo tentokrát na téma digitalizace".

Do pořadu jsou přizváni zejména lidé z oboru a pořad by se měl věnovat více i technickým otázkám. Podle všeho se počítá i s účastí řady lidí, kteří jsou známi svoji permanentní kritikou české digitalizace i se zástupci z řad veřejnosti.

www.ceskatelevize.cz:
Žijeme digitalizací
Občané mají slovo tentokrát na téma digitalizace. Michaela Jílková bude ve speciálním vydání svého pravidelného pořadu diskutovat s předními odborníky na aktuální téma, které se dotkne téměř každé české domácnosti: přechodu z analogového televizního vysílání na digitální signál.
Několik úhlů pohledu na aktuální téma. Živě s Michaelou Jílkovou.Připravili: M. Jílková, B. Kubíková a M. Straka. Občané mají slovo tentokrát na téma digitalizace. Michaela Jílková bude ve speciálním vydání svého pravidelného pořadu diskutovat s předními odborníky na aktuální téma, které se dotkne téměř každé české domácnosti: přechodu z analogového televizního vysílání na digitální signál. Co se změní pro majitele televizorů? Jak si zařídit příjem digitálního vysílání? Ve kterých oblastech České republiky se bude v nejbližší době analogové vysílání vypínat? Na jaké novinky se spolu s digitálním příjmem můžou diváci těšit? A kam se mají obrátit, pokud se budou potýkat s technickými problémy? Na tyto a další otázky bude Michaela Jílková hledat odpovědi spolu se svými hosty 26. března - na ČT1 v přímém přenosu pořadu Žijeme digitalizací. Diváci mohou předem poslat své dotazy, názory a připomínky na adresu: mateslovo@ceskatelevize.cz

Žádné komentáře: