sobota 18. července 2009

Kampaň na Plzeňsku a Karlovarsku

I přes letní (?) dobu pokračuje kampaň na plné obrátky, a to i v oblasti PR, kde jsou prostřednictvím médií divákům distribuovány potřebné informace. Nyní již zdaleka nejde jen o obecné zprávy, ale spíše o konkrétní data a info pro daný region. Kladně hodnocena je zejména kontaktní každodenní část kampaně.

Velmi úspěšně se v praxi uplatňuje i konkrétní spolupráce s významnou asociací ASE , kdy jsou informace NKS distribuovány prostřednitcvím propagačních materiálů významných firem na domácím trhu - to se mj. potvrdilo i při průběžných průzkumech NKS z přelomu června a července, provádných v dotčených regionech, ale i na návštěvnosti oficiálního webu nebo na informační bezplatné telefonní lince.
---------------------------------------------

Plzeňský (Kraj Plzeňský) MF DNES 18. července 2009 0:00
S digitálem má kraj hodně zkušeností
BRZY PADNE ANALOGOVÁ TMA Vypnutí analogového vysílání v kraji se dotkne všech domácností, které dosud přijímají televizní signál starým způsobem. Národní koordinátor pro přechod na digitální vysílání Zdeněk Duspiva vysvětluje, jak se na tuto změnu připravit
Za dva a půl měsíce zahalí západní Čechy analogová tma. Kdo by chtěl i po posledním zářijovém dnu sledovat televizi bez speciálního tuneru pro příjem digitálního vysílání, viděl by na všech kanálech stejný program - zrnění.
Západní Čechy - Technici 30. září vypnou na Krašově, největším vysílači v regionu, analogový signál. Ten šířil televizní vysílání od jeho počátku v Československu v roce 1953. Národní koordinátor pro přechod na digitální vysílání Zdeněk Duspiva odpovídal MF DNES na otázky, jež mohou objasnit základní věci kolem této změny.


SEDMIČKA Plzeň http://www.sedmicka.cz/plzen/ 16.7.2009

2 komentáře:

Honzeen řekl(a)...

dobrý den,
když chcete vypínat analog, mělo by být funkční pozemní digitální vysílání, alespoň v hustě osídlených místech, nemyslíte?

V Plzni 1 tomu tak není, vysílač Krašov je za horizontem okolního terénu a je také 40 km vzdálený. Příjem je nepoužitejný i odrazem z jiných směrů, tohle se vám prostě nepovedlo !!!

co s tím uděláte ?

Unknown řekl(a)...

Souhlasím s předešlým komentátorem. V karlových Varech je střed města kryt okolními kopci před signálem z Klínovce i ze Zelené hory. Tři kříže se digitalizovat nebudou. Hlavně že papírově je prakticky celé karlovarsko pokryto digitálním signálem.