středa 16. března 2011

Kampaň zesiluje - další semináře pro starosty a anténáře

V rámci informační kampaně v regionech, kde zanedlouho dojde k ukončení zastaralého analogového televizního vysílání, proběhnou další akce.
Jedním je například další seminář pro starosty, který se tentokrát po akci v Jihlavě v minulých dnech, uskuteční v Hradci Králové 22. března od 9,30 hodin v kongresovém centru ALDIS.

Další den -23. března 2011 - se od 10:00 hodin koná seminář a pracovní setkání s odborníky a firmami na anténní systémy a technické úpravy pro příjem TV vysílání. Akce se uskuteční
v restauraci hotelu Amerika ve Velkém Meziříčí. Akce se kromě pořádající NKS zúčastní zástupci televizí (ČT) a operátorů digitálních sítí a pracovníků ČTÚ a dalších odborníků. Setkání záštítil hejtman Pardubického kraje Radko Martínek.

V dalších dnech budou v dotčených regionech otevřena ve spolupráci s Národní radou osob se zdravotním postižením v ČR a občanských sdružením Trianon a dalšími spolupracujícími subjekty již tradiční informační "digi" střediska pro osoby se zdravotním postižením a uspořádány speciální semináře pro lidi s handikepem (vč. akcí pro neslyšící či nevidomé).

Žádné komentáře: