neděle 8. listopadu 2009

O digitalizaci opět i se starosty a také další prezentace NKS

Podobně jako v předchozích fázích digitalizace pokračuje komunikace a spolupráce se zástupci komunální a státní správy buď přímo v jednotlivých regionech nebo na společných akcích. Kromě tradičních setkání, jako je například celorepubliková akce ISSS, prezentuje NKS problematiku přechodu na digitální vysílání například i na tzv. Dnech malých obcí.

Po jarní konferenci proběhla, resp. probíhá podobná akce i letos na podzim. Po první části ve Vyškově, který byla 3. 11. 2009 ve Vyškově, Dědická 29a; Posádkový dům Armády (mapa) , bude další aktivitou prezentace v rámci další akce v Praze - a to v úterý 10. 11. 2009 (úterý) , Praha 5, Nám. 14. října 16; Národní dům Smíchov (mapa) .

Další akcí budou aktivity v rámci územní oblasti Sušice, předpokládaný termín setkání je plánován na 1.prosince.

Ještě předtím bude v II. polovině listopadu prezentace projektu podpory osobám se zdravotním postižením při přechodu na digitální televizní vysílání, která bude v Praze za účasti zástupců spolupracujících organizací i jednotlivců, vč. Národní rady osob se zdravotním postižením v ČR. S velkým očekáváním se připravujeme na další setkání s představiteli DIGITAGu a dalšími lidmi z evropských struktur.

Žádné komentáře: