úterý 22. června 2010

ASO Budějovice, start kampaně v Brně

Dnes v budově Krajského úřadu v ČB proběhne závěrečná tisková konference týden před ukončením analogu v územní oblasti České Budějovice (ASO 30.6.2010). Ve 13,00 se akce kromě NKS účastní také ČT, ČRa a ČTÚ spolu se vstupy do vysílání ČT a dalších médií.

V rámci TK bude také vyhodnocena a předána cena z výtvarné soutěže DDM v rámci info projektu na FACEBOOKu, která regionálně zaměřená na Jižní Čechy. V současnosti probíhá finální fáze informační kampaně, zesílená pro daný region. V těchto dnech obdrželi Jihočeši SMS, ve kterých , stejně jako v další prvcích kampaně , byla zesílena informace i nutnosti přeladění sítě 2 poslední červnový den (na definitivním kmitočtu pro mux 2 vysílá na jihu Čech program ČT1).

Ve čtvrtek 24.6 od 10,00 hod. se pak v Brně uskuteční zahajovací tisková konference k rozjezdu rozšířené části regionální info kampaně. Následovat bude v budově magistrátu ve stejných prostorách pak další setkání s regionálními starosty.

Za týden bude vysíláno speciální vydání pořadu ČT24 HydePark, věnované digitalizaci. Pořad začíná v premiéře od 20,10 29.června 2010 na ČT24 i na netu.

Žádné komentáře: